Esküvői zenekarunk tagjai

Vadas Tamás vagyok, a zenekar billentyűse és vezetője. 1975-ben születtem. A zenével már gyermekkoromban kapcsolatba kerültem, de komolyan 11-évesen kezdtem vele foglalkozni. Zenei tanulmányaimat az alapok elsajátítása után zongorán folytattam 2-és fél évig, amit 6 évnyi ének tanulás követett.Vendéglátós pályafutásom 15-évesen kezdődött,és azóta is tart. Az évek során több zenekart megjártam,és szólóban is dolgoztam. Eközben tanulmányaimat tovább folytattam és 1992-ben szakvizsga bizonyítványt szereztem. Kedvenc zenei stílusaim: pop, rock, disco.

Menczel Andrea vagyok, énekes és vokalista. Mottóm: “A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.” (Claude Achille Debussy) Salgótarjánban születtem egy szép nagy családban és mióta az eszemet tudom a zene a lételemem, végigkísérte eddigi életem jó és rossz pillanatait. Kezdve az iskolai kórusoktól a Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény magánének szakán eltöltött 6 évig. Egy véletlen folytán csöppentem bele a zenész szakmába 13 évvel ezelőtt. Hálás vagyok a sorsnak, hiszen csodálatos emberekkel ismerkedtem meg. Általuk nem csak új perspektívák nyíltak meg, hanem remek barátokra is leltem bennük. Számtalan zenekarban és produkcióban is megfordultam már bel- és külföldön az elmúlt években, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem, hol jót, hol rosszat, de mindegyikből merítettem valamit ami hasznomra vált és megerősített. Tagságom a Colorado Tánczenekarban új távlatokat nyit hangzásban és repertoárban egyaránt. Többnyelvű, több száz számból álló repertoáromban valamennyi stílus képviselteti magát, és igyekszem a nemzetközi slágereket eredeti nyelven előadni. Kedvelt zenei stílusaim a swing, az r&b és a soul. Kedvenc előadóim Sade, Lara Fabian, Michael Bublé, Mica Paris és Paul Anka. Hobbim a kertészkedés, a zene és a rally.

BALI SZABOLCS – dobos 1978.07.29-én születtem Salgótarjánban. Zenei pályafutásom már gyermek fejjel elkezdődött, 11 évesen, otthoni gyakorlással. 14 éves koromban iratkoztam be a salgótarjáni Váczi Gyula Zeneiskolába, ahol 4 évig tanultam. Ezután sikeres vizsgát tettem az Országos Szórakoztatózenei Központban, és sikeres dob szakvizsga bizonyítványt szereztem. Az évek során több zenekarban, többféle formációban játszottam, és több híres hazai előadónak is szolgáltattunk már háttérzenét. Számos rendezvényen, bálon, esküvőn és buliban alapoztuk meg a jó hangulatot.