Esküvői fotózás – videózás

Esküvői fotós videós Salgótarján Szécsény Balassagyarmat  és 100 km-es körzetében. Esküvői fotózás videózás, művészi minőségben, 2 fős profi szakember csapattal.

 

 

www.grandjour.hu

 

Esküvőtöket végigkísérjük két fényképésszel és minden pillanatát megörökítjük, hogy az emlék a pillanat csodájába zárva örökké megmaradjon nektek. Nem csak kiváló és művészi minőségű képeket készítünk, hanem az érzést is visszaadjuk amit a “Nagy Nap”, a La Grand Jour jelentett számotokra. Esküvői fotózási szolgáltatásunk több elemből épülhet össze. Nálunk nincsenek kötött csomagok, és korlátozás a képszámra sem. Szolgáltatásaink alapból tartalmaznak mindent amit más fotósok már külön drágább csomagban ajánlanak. Mindent egy csomagban tartunk, hogy ne kelljen semmiről lemaradnotok. Nekünk fontos a biztonság, így minden képünket amit az esküvő alatt készítünk azonnal szinkronizálja a saját rendszerünk a helyi géppel, és egy távoli szerverrel, hogy semmi ne vesszen el tároló hiba esetén.

 

  • két fotós részvétele az esküvői rendezvényen, hogy ne maradj le semmiről
  • esküvői előkészületek megörökítése, sminkelés, előkészületek, díszítés stb…
  • páros fotózás művészi hatásokkal, ezen csak ti ketten lesztek rajta
  • házasságkötési szertartás fotózása 2 oldalról
  • csoportképek készítése nagy látószögű objektívvel is
  • beállított, kreatív szabadtéri képek fotózása a pár és a násznép között
  • fotózás, pillanatképek készítése a vacsora-lagzi helyszínén
  • Menyasszony tánc fotózása
  • lakodalom fotózása maximum éjjel 02:00-ig

 

Esküvői videózás, művészfilm Salgótarjánban

​​Esküvőtöket végigkísérjük videós szakemberrel, vagy páros csomag esetén fotóssal és videóssal is, hogy ne maradjatok le semmiről. Elkerülve minden sablonos és amatőr videós megoldást, a filmjeinket művészi hatásokkal ellátott formában kapjátok meg vágottan, illetve a teljes nyersanyagot is időrendi sorrendbe vágva. Általában a 15-20 percesek szoktak lenni a vágott művész filmek, a vágott nyers felvételek meg esküvő függő. A 20 perces esküvői művészfilm van legtöbbször megnézve, és megmutatva az ismerősöknek, rokonoknak. A esküvői művészfilm verziót szerverükre feltöltve, ismerősöknek is meg lehet mutatni még a kész DVD anyag átadása előtt. Mi nem az a csapat vagyunk aki felveszi a vállára a kamerát és levideózza az egész esküvőt mert arra mindenki képes lenne. Mi próbáljuk minden pillanatból kihozni a legtöbbet, megragadni azokat a pillanatokat amik valóban számítanak, és egyedi képi, hang, és effektekkel visszaadni az esküvő soha vissza nem térő hangulatát. Külön mikrofon és hang rendszert használunk hogy az eskü szövege ne legyen doboz hangú, és vissza adja azt a GrandJour minőséget amit képviselünk. Felszereléseink giroszkóppal is el vannak látva így kamera rángás nélkül tudunk dolgozni, szűk helyeken is fix állvány nélkül

www.grandjour.hu